Harald Schuster

A Gyulai kolbász története

Szatai Tibor

Tisztelt Látogató!

A HÁZI-HÚS Kft. 2010-ben indult új vállalkozás.

Megyei gazdaságokban nevelt állatok feldolgozását végezzük.

Termékeink adalékanyag, tartósítószer, és laktóz mentesek.

Maradtunk az alapfűszerezés és a hagyományos füstölés mellett. A náluk vásárolt hentesáru hangsúlyozottan házi és nem házi jellegű. A szárazáru vékony és vastag kolbászokat, szalámikat, sajtokat gyulai receptjeink alapján készítjük. Mindig friss áruval (nem vákuumozott külföldi import) állunk rendelkezésre, amelyek előállítása a kor igényeit maximálisan kielégítő, korszerű feldolgozóüzemben történik.

A mi általunk szállított friss termékek, húsok, 5 napos szavatossági idővel kerülnek kiszállításra, amit egy „kereskedő” nem vállalhat.

A vásárlók igényeit teljes mértékben figyelembe véve készítjük termékeinket. Igény szerint, konyha kész kerülnek szállításra a termékek.

Az ajánlatunk Sertés – Baromfi / reggeli, ebéd, vacsora.

Fő célunk a friss termékek eljuttatása a vásárlókhoz, és a HÁZI ízek megtartása.

Tisztelettel:

Harald Schuster
ügyvezető